09/04/2020 | Yazar: Kaos GL

SPoD’un Jitsi üzerinden gerçekleştirdiği Mesafesiz Sohbetler’in bu haftaki konusu “yapmasam da olur” denilenler ve “keşke yapsam” diye hayıflatanlar olacak.

Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta: “Yapmasam da olur” ve “Keşke yapsam” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin (SPoD), deneyim ve bilgi aktarımı amacıyla düzenlediği Pazar Sohbetleri’nin formatını Yeni Koronavirüs salgınına alınan önlemler nedeniyle bir süre için değiştirdiğini duyurmuştuk.

Online devam eden Mesafesiz Sohbetler’de bu hafta LGBTİ+’ların “yapmasam da olur” dedikleri ve “keşke yapsam” diye hayıflandıkları konuşulacak. Dijital buluşma 12 Nisan Pazar günü 14:30’da başlayacak ve 1 saat sürecek.

“Mesafesiz Sohbetler”e nasıl katılabilirim?

Bu hafta Mesafesiz Sohbetler’e katılmak için 11 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’a kadar form doldurmak gerekiyor. Katılım formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Sohbet görüntülü ve sesli olarak Jitsi üzerinden ilerleyecek. Kayıt olduğunuz taktirde yollanan bağlantı ve parola ile bilgisayarınızdaki tarayıcıdan sohbete katılabileceksiniz, uygulamayı cihazlarınıza indirmenize gerek yok.


Etiketler: yaşam
nefret