29/05/2019 | Yazar: Kaos GL

Toplumsal cinsiyet ve queer çalışmalarıyla ilgili makalelerin yer aldığı Mor Psikoloji Dergisi’nin ikinci sayısı yayımlandı.

Mor Psikoloji Dergisi’nden: Normun şeyleştirilmesi, homofobi, ayrımcılık… Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Toplumsal cinsiyet ve queer çalışmalarıyla ilgili makalelerin yer aldığı Mor Psikoloji Dergisi’nin ikinci sayısı yayımlandı.

Toplumsal cinsiyet, kadın ve erkeklik ve queer çalışmalarıyla ilgili makalelerin yer aldığı Mor Psikoloji Dergisi’nin ikinci sayısı yayımda.

Toplumsal cinsiyet ve queer çalışmalarıyla ilgili makalelerin yer aldığı Mor Psikoloji Dergisi’nin ikinci sayısı yayımlandı. Van’da bir grup psikoloğun bir araya gelerek çıkardığı yayın internet üzerinden erişime açık.

Dergiyi Türk Psikologlar Derneği Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları Birimi Van Şubesi çatısı altında bir araya gelen psikologlar yayınlıyor.

İlk sayısında psikolojide erkeklik çalışmaları, queer teori gibi başlıklara yer veren derginin ikinci sayısında da “Normun Şeyleştirilmesi”, “İdeal Kimliklerin Ötesi ve Homofobi”, “LGBT Ayrımcılığının Psikolojik Etkileri, gibi tartışmalar yer alıyor.

Mor Psikoloji Dergisi’nin ikinci sayısına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili haber:

Mor Psikoloji Dergisi ile tanışın

 


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam