14/01/2020 | Yazar: Gözde Demirbilek

Makyaj vloggerı Nikkie şantaja maruz bırakıldığını belirtti ve takipçilerine açıldı: “Gücümü geri alıyorum ve açılıyorum; transım.”

Nikkie: “Her zaman gerçek hâlimle buradaydım” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

YouTube kanalında 12 milyonu aşkın kullanıcı tarafından takip edilen makyaj vloggerı Nikkie de Jager (NikkieTutorials) dün akşam Türkiye’de akşam saatlerinde yayınladığı video ile trans olarak açıldı.

Nikkie açıldığı videoda şantaja maruz bırakıldığını “Bugün, bir gün sizinle kendi koşullarımı göz önünde bulundurarak paylaşmayı istediğim bir şeyi paylaşmak için buradayım. Bu şans benim elimden alınmış gibi duruyor, o yüzden bugün kendi gücümü geri alıyorum” sözleriyle ifade etti ve açıldı: “Ben ‘yanlış’ bedende doğdum, yani transım.”

“Diğer insanların, kendisi olan insanlardan nefret ettiği bir dünyada yaşıyoruz. Hikâyemi basına sızdırmakla tehdit eden insanlar tarafından şantaja maruz bırakıldım. İlk başta çok korkutucuydu. Bana şantaj yapmaya çalışan ve hayatımı bununla alt üst edebileceğini düşünen insanlar: Bu video sizin için.”

Nikkie, videosunda aynı zamanda “Ben benim, hâlâ Nikkie’yim. Bu konuda hiçbir değişiklik yok. Hayatta istediğim son şey artık bana güvenmemeniz ya da farklı gözlerle bakmanız olur. Makyaj aşkım her zaman gerçekti. Ben her zaman gerçek hâlimle buradaydım” dedi.

Ünlü YouTuberın videosu yayınlandıktan 18 saat sonra 16 milyon izleyiciye ulaştı. Tüm resmi sosyal medya hesaplarından videoyu yayınlayan Nikkie’nin takipçileri dayanışma mesajları yazmaya devam ediyor.

İşte Nikkie’nin açılma videosu



Etiketler: medya
İstihdam