26/06/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Sanatçı Nil Özalp, sosyal medya profillerinden Onur Haftası’nı kutladı. Kötü yorumlara ise “Ben ahlak anlayışımı eğilimlere ve benden olmayana göre şekillendirmiyorum” dedi.

Nil Özalp: Velev ki lezbiyenim sana ne? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sanatçı Nil Özalp, sosyal medya profillerinden Onur Haftası’nı kutladı. Kötü yorumlara ise “Ben ahlak anlayışımı eğilimlere ve benden olmayana göre şekillendirmiyorum. Velev ki lezbiyenim sana ne?” dedi.

Nil Özalp, 2010 yılında “Acıkolik” isimli ilk solo albümüyle ve albümün “Kalp Boş” şarkısıyla çıkış yapmış; 2014 yılında ikinci albümü olan “Durma” ile geri dönmüş ve bu Mayıs ayında “Büyük Delilik” single çalışması ile müzik piyasasında yerini almıştı.

Dörder yıl arayla eser veren sanatçı, bugün resmi Twitter ve Instagram profilinden Onur Haftası’nı kutladı. Her iki paylaşımında da gökkuşağı bayrağı olan bir görsel seçen Özalp, “Onur Haftası kutlu olsun!” dedi.

Instagram profilinde yazılan yorumlara cevap veren sanatçı, “ahlâka aykırı” yorumlarına “Ahlâka aykırılığın cinsel eğilimle tanımlanmasını doğru bulmuyorum. Ben ahlâk anlayışımı eğilimlere ve benden olmayana göre şekillendirmiyorum. Hele de buna göre değerlendirirsek tarihimiz zaten sınıfta kalır” dedi.

 “Lezbiyen misin lan sen?” diye soran bir takipçisine ise  “Velev ki lezbiyenim sana ne?” diye karşılık verdi.

Özalp'in Twitter paylaşımı yüzün üzerinde beğeni alırken Instagram paylaşımı yaklaşık iki bin kullanıcı tarafından beğenildi.


Etiketler: yaşam
nefret