05/04/2019 | Yazar: Kaos GL

Tüm geliri cinsiyetçi şiddete karşı mücadele eden bağımsız kurumlara bağışlanacak olan “Not Your Turkish Delight” albümü çıktı.

“Not Your Turkish Delight” çıktı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Tüm geliri cinsiyetçi şiddete karşı mücadele eden bağımsız kurumlara bağışlanacak olan “Not Your Turkish Delight” albümü çıktı.

Ataerkil düzenin içinde bu düzene karşı durmayı ve alternatif bir ses getirmeyi amaçlayan toplama albüm “Not Your Turkish Delight” çıktı. Bang, Bewitched As Dark, Cansu Turgut, Crudez, Dispute, fanikedi, Jtamul, Kim Ki O, Lin Pesto, Neon Jisatsu, Posteriti, Reptilians From Andromeda, Secondhand Underpants, Softa, Soft Rains of April, Spinners, TAMPON, The Hollow Dolly, Vae Victis gibi sanatçı ve grupların birer şarkısından oluşan albümün tüm geliri cinsiyetçi şiddete karşı mücadele eden bağımsız kurumlara bağışlanacak.

Albüm emekçileri bu akşamdan itibaren, albümdeki grupların sahne aldıkları her etkinlikte “Not Your Turkish Delight” standı açma kararı aldı. Albüme; bu akşam (5 Nisan) Reptilians From Andromeda’nın, 19 Nisan’da Reptilians From Andromeda ve Secondhand Underpants’in Nayah (Kadıköy) konserinde açılacak standdan ulaşabilirsiniz.

“Not Your Turkish Delight” emekçileri, yakın zamanda çeşitli şehirlerde belirlenen erişim noktalarını dinleyicilerine duyuracak.

İlgili haber

Not Your Turkish Delight: “Cinsiyet ayrımcılığına ve cinsiyetçi şiddetin her türüne hayır!”

“Not Your Turkish Delight” çıkıyor!


Etiketler: kültür sanat
nefret