26/05/2020 | Yazar: Kaos GL

Nükhet Duru ve Kalben, 29 Mayıs’ta İstanbul Onur Haftası için konser verecek.

Nükhet Duru ve Kalben Onur Haftası ısınma konserinde! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası ısınma mini konserleri devam ediyor. Nuri Harun Ateş konserinin ardından bu hafta da Nükhet Duru ve Kalben Onur Haftası için sahne alacak.

Mini konser 29 Mayıs Cuma günü saat 21.30’da @durunukhet, @kalbenben ve @istanbulpride Instagram sayfalarından canlı yayınlanacak!

Nükhet Duru: LGBTİ hakları insan haklarıdır

LGBTİ+ haklarını savunan sanatçılardan Nükhet Duru en son katıldığı İbrahim Selim ile Bu Gece programında son dönemde artan nefrete tepki gösterdi ve “LGBTİ hakları insan haklarıdır” dedi.

Kalben: Dileyenin dilediği insanla el ele yürüyebildiği bir dünyanın düşündeyim

Kalben ise 2018’de KaosGL.org'un sorularını yanıtlayarak, “Çocuklara, gençlere kendilerinden utanmadıkları; korkmadıkları; renklerini ve kalplerini saklamadıkları bir düzen var etmeliyiz. İşte bu sebeple sokaklara dökülen, sesini yükselten, aşkını gösteren herkesi çok seviyorum. Hep söylediğim gibi dileyenin dilediği insanla el ele yürüyebildiği, evlenebildiği, çoğalabildiği yahut rahatça yalnızlığı seçebildiğimiz ve hayatımızı yargılanmadan, eksik yahut başarısız hissetmeden yürütebildiğimiz bir dünyanın düşündeyim” demişti.


Etiketler: kültür sanat
İstihdam