19/11/2019 | Yazar: Kaos GL

Kuşadası Renkli Güvercin Topluluğu, Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Günü ve Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü için ortak eyleme çağırıyor.

“Ortak bir eylemle farkındalık yaratmak için alanlardayız” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Aydın Kuşadası Renkli Güvercin Topluluğu 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Günü ve 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü için ortak eylem düzenliyor.

24 Kasım Pazar günü, saat 17:00’de Güvercinli Park’tan başlayacak yürüyüş El Heykeli’ndeki basın açıklaması ile sona erecek. Eylemden sonra trans kadın mahpus Buse’ye mektup yazılacak.

“Buse'ye Mektup”

Renkli Güvercin Topluluğu eylem hakkında kaosGL.org’a şunları söyledi: “Bileşeni olduğumuz Kuşadası Kadın Platformu ile birlikte yapacağımız yürüyüş 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Trans'ları Anma Günü ve 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü için düzenleniyor. Ortak bir eylemle farkındalık yaratmak için alanlarda olacağız. Yürüyüşün akabinde basın açıklaması yapacağı. Eylemimiz Renkli Güvercin LGBTİ+'nin yapacağı trans mahpus “Buse'ye Mektup” etkinliği ile sona erecek.”

 

 

 

 

 


Etiketler: insan hakları, yaşam, nefret suçları
İstihdam