04/05/2017 | Yazar: Gözde Demirbilek

Orange is The New Black’in beğenilen oyuncusu Ruby Rose diziye geri dönüyor.

Ortalık karışacak: Ruby Rose geri dönüyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Orange is The New Black’in beğenilen oyuncusu Ruby Rose diziye geri dönüyor.

Orange is The New Black’in dördüncü sezonu nefes kesen bir final yapmıştı. Son bir haftadır da yeni sezonun hackerlar tarafından çalındığı haberi gündeme damga vurdu.

Dizinin tek sezonluk karakterlerinden Stella Carlin’in gidişiyle bazı izleyiciler büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Hayal kırıklığı uğrayan o izleyicilere müjdemiz var: Ruby Rose’un canlandırdığı Stella Carlin karakteri diziye geri dönüyor!

12 yaşında lezbiyen olarak açıldığını verdiği röportajlarda söyleyen genderfluid oyuncu, akran şiddeti ve heteroseksist okul politikalarıyla ilgili deneyimlerini sık sık paylaşıyor. “Kendimi keşfedebildiğim için çok mutluyum. Çok sağlıklı bir cinsel hayatım var ve dünyada rahat olmak için o kadar güzel güçlendirici ve feminist söylemler var ki, kendimi şanslı hissediyorum!” sözleriyle gönülleri bir kez daha fetheden Rose'u dizinin ilerleyen sezonlarında göreceğiz.

Fidye iddiası sürüyor

OITNB’nin Haziran’da yayınlanması beklenen son sezonu hackerlar tarafından çalındı. İlk 10 bölümün bu sabah dünyanın en büyük torrent sağlayıcılarından biri olan The Pirate Bay’e sızdırıldığı iddia ediliyor. Ayrıca hack grubu, “Sizinle aynı havayı solumaktan utanıyoruz. Kendimiz gibi merhametli ve makul bir oluşum ile işbirliği yapmanın yararlarını göreceksiniz. Eğer fidyemizi vermezseniz, daha çok para kaybedeceksiniz” diyerek Netflix’i tehdit ediyor.

Netflix’in yeni sezonun yayınlama tarihini öne çekeceği iddia ediliyor. Ayrıca iddialar sadece Netflix’in değil, ABC, Fox, National Geographic ve IFC programlarının çalındığı yönünde.


Etiketler: medya
İstihdam