31/07/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Türkiyeli YouTuber Sadie, yeni videosunda takipçilerine kız arkadaşı Paola ile aynı evi paylaşmayı anlattı.

Partnerinle aynı evi paylaşırken Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Türkiyeli YouTuber Sadie, yeni videosunda takipçilerine kız arkadaşı Paola ile aynı evi paylaşmayı anlattı.

Türkiyeli YouTuber Sadie, kız arkadaşı Paola ile ilişkilerini kameraya alıyor. Paola ve kızı ile birlikte yaşamaya başlayan YouTuber, gittikleri tatillerden uyku öncesi sohbetlerine ilişkilerini çekiyor ve videolarına Türkçe altyazı ekliyor.

Sadie ve Paola, yeni videoda aynı evde yaşamanın ve aynı yatak odasını paylaşmayı konuşuyor.

Videonun başında, Sadie ev düzeninin, takipçilerinin en çok sorduğu sorulardan biri olduğunu belirterek “Evet, genelde birlikte burada, bu yatakta uyuyoruz” diyerek başlıyor. Ardından Paola bazen neden “aynı odada” olmadıklarını şöyle anlatıyor:

“Bana göre, her birimizin ayrı mekânı olması önemli. Temel olarak kendi bireyselliğini koruyabilmek için kendi mekânının olması gerekiyor. Maui’de ve senin evinde aynı odayı paylaştığımızda fark ettim ki; yani bilirsin aynı fikirde olmadığımızda, tartıştığımızda veya kavga ettiğimizde, senin kendinle kalman gerektiğini düşündüğümde nereye gideceğim? Oturma odasına gidiyorum. Sonra ben de üzgün oluyorum, ben de odamda rahat etmek istiyorum. Bence bu sebeple de önemli: Ara verdiğinde, kendi sevdiğin şeylere sarılarak kendi mekânında olmak istersin. Bu durumu kolaylaştırır, zor zamanların üstesinden gelme sürecini kolaylaştırır. Kendi odan olması destekleyicidir. KENDİ ODAN OLSUN. Odan kendinin bir uzantısıdır.”

Daha sonra Sadie, “Bu bir sır değil, biz geleneksel bir ikili değiliz” diyor ve ekliyor: “Kitabına uygun şeyler yapmayız. Senin kendine ait bir odan olması durumunu seviyorum.”

Aynı anda tetiklendiğimizde

Kanada’dan İtalya’ya taşınmalarını hakkında bir süre konuştuktan sonra yakın zamanda ettikleri bir kavga üzerinden paylaşım yapıyorlar.

Aynı anda tetiklenmeyi ve birbirine yardımcı ol(a)mamayı konuşan Sadie ve kız arkadaşı Paola’nın YouTube kanalına buradan abone olabilirsiniz.


Etiketler: yaşam, dünyadan
İstihdam