19/12/2019 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği’nin düzenleyeceği Pazar Sohbetleri Moderatör Eğitimi’ne başvurmak için son gün 20 Aralık Cuma.

Pazar Sohbetleri Moderatör Eğitimi başvuruları için son gün yarın! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), 3 Temmuz 2016 tarihinden bu yana pazar günleri gönüllü moderatörlerin desteğiyle sürdürdüğü “Pazar Sohbetleri”nin gelecek moderatörlerine eğitim düzenliyor.

11 Ocak ve 18 Ocak tarihlerinde iki tam gün olarak gerçekleşecek olan moderatör eğitimine katılmak için son yarın (20 Aralık).

SPoD, moderatör olmak için eğitimlere başvuracakların öncelikle; insan hakları konusunda yeterli hassasiyetlere sahip, LGBTİ+ların yaşadığı sorunlar ve hak savunuculuğu çerçevesinde bilgisi olan, ön yargılarını bir kenara bırakmış, iletişim becerileri güçlü, takım çalışmasına yatkın, etik değerlere ve kişisel sınırlara saygı duyan ve gizliliğe önem veren bireyler olmasını bekliyor.

Eğitime katılmak için burada yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekiyor.

Pazar Sohbetleri hakkında

Pazar Sohbetleri; açılma, cinsellik, aile ile ilişkiler, romantik ve sosyal ilişkilerde yaşanılan zorluklar dâhil LGBTİ+ camiasını etkileyen ve insana dair her konunun konuşulduğu; çeşitli oyunlar ve egzersizlerle sohbetin desteklendiği oturumlardan oluşuyor. Pazar Sohbetleri, deneyim paylaşımı ve grup içi destek yolları ile LGBTİ+’ların kendi cinsiyet kimliklerini ve cinsel yönelimlerini (ve LGBTİ+ olmaya dair nicelerini) saklamadan güvenli bir ortamda bir arada olmalarına imkân sağlıyor.

Pazar Sohbetleri moderatörleri ikişerli ve dönüşümlü olarak her pazar günü saat 14.30-16.30 saatleri arasında SPoD ofiste oturumları gerçekleştiriyor.

 


Etiketler: yaşam
nefret