06/11/2019 | Yazar: Kaos GL

Pembe Hayat Derneği, Kasım ayında açılma sohbetleri, trans erkek buluşması, spor atölyesinin yanı sıra 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Haftası etkinliklerini gerçekleştirecek.

Pembe Hayat Kasım etkinliklerini açıkladı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği Kasım ayı etkinliklerini duyurdu.

Dernek Kasım ayına “Açılma Sohbeti” ile başlıyor. Açılma sohbetlerinin 10 Kasım’daki teması “Kendine Açılma” olacak. Deneyimlerin konuşulacağı etkinlikte Cihangir Öz moderasyonda olacak ve sohbette derneğin sosyal hizmet uzmanı da bulunacak.

Derneğin bir diğer etkinliği 2. Trans Erkek Buluşması. 17 Ekim’de Ankara’da trans erkeklerin bir araya gelerek süreçlerinden ve deneyimlerinden bahsedeceği buluşmanın ilki 2018’de KuirFest’te başlamıştı.

Ekim ayında ilki gerçekleşen spor ve egzersiz atölyesi bu ay da devam ediyor. Trans antrenör Özen Sarıoğlan kolaylaştırıcılığında devam edecek atölyelerin ikincisi 24 Kasım’da.

20 Kasım etkinlikleri İstanbul’da

Pembe Hayat’ın Kasım ayı son etkinliği ise her yıl düzenlediği 20 Kasım Nefret Suçu Mağduru Transları Anma Haftası programı. Bu sene de 23-24 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek olan hafta Trans Dışlayıcı Radikal Feminizm (TERF) tartışmalarını ele alacak.

Pembe Hayat Derneği tarafından düzenlenen 20 Kasım etkinlikleri herkesin katılımına açık olup ücretsizdir. Katılım için etkinlik@pembehayat.org adresine e-posta atınız.

 


Etiketler: yaşam
İstihdam