26/09/2017 | Yazar: Aslı Alpar

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği yeni dönem etkinlik programını hazırlamak üzere LGBTİ dernek temsilcileri ve aktivistleriyle bir araya geldi.

Pembe Hayat kışa hazır Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği yeni dönem etkinlik programını hazırlamak üzere LGBTİ dernek temsilcileri ve aktivistleriyle bir araya geldi.

Pembe Hayat LGBTT Dayanışma Derneği dün yeni dönem etkinlik programını hazırlamak üzere LGBTİ dernek temsilcileri ve aktivistleriyle bir araya geldi.

Translara yönelik ayrımcılık, nefret suçları, şiddet ve toplumsal dışlanma gibi konularda projeler üreten ve doğrudan destek hizmeti sunan Pembe Hayat Derneği, yeni dönemde de transfobi ve homofobiye karşı farklı alanlarda etkinlikler düzenleyecek.

“Öteki Erkekler” ve “Geçiş Sohbetleri” devam ediyor

Pembe Hayat, planladığı öğrenci buluşmalarından, açılma toplantılarına; motivasyon atölyelerinden partilere dek birçok yeni etkinlikle sonbahar ve kış aylarını karşılayacak. Pembe Hayat Derneği’nde 2016’da başlayan “Erkeklik Çalışmaları” yeni dönemde “Öteki Erkekler” ismiyle çalışmalarına devam edecek. Cinsiyet geçiş sürecinde olan transların katılabileceği “Geçiş Sohbetleri” de yeni dönemin programında yer alan atölyelerden.

Yeni dönemde “Karikatür Atölyeleri” başlıyor

Pembe Hayat Derneği yeni dönemde transfobik ve heteronormatif mizahın üstünü çizecek “Karikatür Atölyeleri” düzenleyecek. Bu atölyelerde karikatürün görmezden geldiği ya da stereotiplerle ele aldığı LGBTİ’ler, seks işçileri, ‘ötekiler’ kendi mizahını üretecek.


Etiketler: yaşam
İstihdam