14/01/2019 | Yazar: Kaos GL

Pozitif-iz Derneği, destek hattı ile HIV pozitif ve yakınlarına danışmanlık hizmeti veriyor.

Pozitif-iz danışma hattı telefonunuzu bekliyor! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Pozitif-iz Derneği, destek hattı ile HIV pozitif ve yakınlarına danışmanlık hizmeti veriyor.

Pozitif-iz Derneği, hafta içi her gün 12:00 – 17:00 saatlerinde HIV pozitif ve yakınları için danışma hizmeti sağlıyor. 0535 519 54 95’i tuşlayarak ulaşabileceğiniz destek hattının yanı sıra Pozitif-iz’e sosyal medya profilleri üzerinden ulaşarak da sorularınızı sorabilirsiniz. Pozitif-iz Derneği’nin Facebook sayfası için burayı, Instagram profili içinse burayı ziyaret edebilirsiniz.

Yüz yüze danışmanlık hizmeti almak istiyorsanız, destek hattını arayarak randevu almanız yeterli.

Pozitif-iz Derneği kimdir?

Pozitif-iz, HIV pozitif kişiler ve yakınlarını fiziksel, ruhsal ve sosyal yönden güçlendirmeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur.

Bu amaca uygun olarak onların ihtiyaç duyabilecekleri destek ve danışmanlık hizmetlerini üretir. Bununla birlikte HIV ve AIDS’e yönelik önyargıların azaltılmasına, konuyla ilgili güncel ve doğru bilgilerin toplumda yayılmasına katkıda bulunur.

Pozitif-iz, HIV/AIDS’i birey ve halk sağlığı açısından değerlendirmenin yanı sıra, insan hakları olarak da ele alır ve bu çerçevede faaliyetlerini yürütür. Pozitif-iz’in kurucuları 10 yılı aşkın süredir HIV/AIDS alanında çalışmalar yürütmüş ve bunu kendisine misyon edinmiş aktivistlerdir.


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam