06/03/2019 | Yazar: Kaos GL

27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, “Tomboylar ağlamaz, sil göz yaşını” diyor ve senenin ikinci Pre-Pride partisine çağırıyor.

Pre-Pride Parti Vol.2 geliyor: “Tomboylar Ağlamaz” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, “Tomboylar ağlamaz, sil göz yaşını” diyor ve senenin ikinci Pre-Pride partisine çağırıyor.

27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, senenin ikinci Pre-Pride partisini “ihtirasla” sunuyor.

“Tomboylar ağlamaz sil göz yaşını

Kaçırma bademlerini benden gacı gacı

Tomboylar ağlamaz lubunyayız alıkma

Madilerim zamanla içimdeki gacıyı

Badem yaşların gerimi acıtıyor

Tomboylar ağlamaz kocacım sil göz yaşını”

27. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Komitesi, “butchlar, diginler, futchlar, non-binaryler, chapstickler, androjenler, trans-maskülenler, lezbiyenler, biseksüeller, artılar, erkek gibi kızlar, trans tomboylar, kamyoncular, laçovariler, erkek fatmalar ve niceleri. Görünmezlikten, görülmezlikten, görünememezlikten, gösterilmemezlikten, görünürlük eksikliğinden sen de sıkılmadın mı?” diyor ve 15 Mart’ta birlikte eğlenmeye çağırıyor. 

19:00’da başlayacak Drag King Atölyesi’nin ardından Anahit Sahne’de 22:00’den 04:00’e DJ kabininde sırasıyla GüDITH & BOITOI, Mantis, Elif KK ve Destina şarkılarıyla eğlendirecek.

Girişlerin 10 TL olacağı gecede kapıdan elde edilecek tüm gelir trans cinsiyet uyum süreci kampanyalarına bağışlanacak. Partinin Facebook sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

*Cinsiyet ve trans geçiş süreçlerinde geçirilen cerrahi operasyonlar için “cinsiyet uyum operasyonu”, “beden uyum operasyonu”, “trans geçiş operasyonu" ifadeleri kullanılıyor. Bu haberde Onur Haftası'nın adlandırmasına sadık kalınarak “trans cinsiyet uyum süreci” ifadesi kullanılmıştır.


Etiketler: yaşam
İstihdam