22/06/2020 | Yazar: Kaos GL

Podcast serisi Queer Troublemakers’ın artık bir websitesi de var ve yol arkadaşlarını arıyor.

Queer Troublemakers’ın websitesi açıldı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Podcast programı Queer Troublemakers’ın websitesi açıldı. Websitesinde Mantar ve Armut’un konuklarıyla podcastlerinin yanı sıra, “Çark” bölümünde yazılar da yer alıyor.

Queertroublemakers Podcast olarak başladıkları yolculuklarına queertroublemakers.com’u ekleyerek devam eden Mantar ve Armut, “Amacımız; queer aktivistler, sanatçılar, yazarlar, çizerler ve sanatseverler için bir platform oluşturmak. Buranın; hepimizin fikirlerimizi ve yaratıcılığımızı özgürce akıtabildiği, birbirimizden beslenerek ve güçlenerek hem iç dünyamızı hem politik tartışmalarımızı yansıtabildiğimiz, deneyimle büyüyen bir ortam olmasını hayal ettik” diyor.

Queer Troublemakers yol arkadaşlarını da şu çağrıyla arıyor:

Merhaba canım!

Queertroublemakers Podcast’e başlama amacımız, hepimizin ortak derdi olan konuları konuşmak, yeni bakış açıları eklemek, yeterince konuşulmayan meseleleri tartışmaktı. Aramızda yeni bir iletişim kanalı kurulmuş olmasından çok mutluyuz.

Bunu bir adım daha ileri taşıyıp, queertroublemakers.com’u kurduk. Burayı, herkese açık, birlikte tartışmaya ve üretmeye devam edeceğimiz bir platforma çevirmeyi hayal ettik. Queer’lerin kamusal alanda kendine yer bulmakta zorlandığı aşikar. Hepimizin üretmeye, paylaşmaya, birbirimizle daha fazla tanışmaya ve yakınlaşmaya çok ihtiyacımız var.

Sözde hak savunucusu platformlar transfobik, tacizci yazarlarını, “entelektüellerini” bırakmamakta ısrarcıyken kendi internet mecralarımızın artmasının büyük bir ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Queer aktivistler, sanatçılar, yazarlar, çizerler ve sanatseverlerin özgürce fikirlerini tartıştığı, sanatını paylaştığı, denemeler yaptığı bir alan yaratmak amacıyla yola çıktık.

Bize katılmak ister misin?

Yazı, çeviri, resim, illüstrasyon… Ne paylaşmak istersen. Bize ulaş, tanışalım!

Bize ulaşmak için ziyaret edin!


Etiketler: medya, kültür sanat
İstihdam