22/03/2017 | Yazar: Yıldız Tar

Rugby oyuncusu Thom Evans, cinsel sağlık alanında çalışan Terrence Higgins Trust örgütü yararına soyundu.

Rugby oyuncusu cinsel sağlık için soyundu Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Rugby oyuncusu Thom Evans, cinsel sağlık alanında çalışan Terrence Higgins Trust örgütü yararına soyundu.

Birleşik Krallık’ın önde gelen cinsel sağlık örgütlerinden Terrence Higgins Trust her yıl düzenlediği açık attırma kampanyasını açıkladı.

Rugby oyuncusu Thom Evans, Terrence Higgins Trust için soyundu. İskoç oyuncu cinsel sağlık için fotoğrafçı Daniel Jaems’in karşısına geçti. Evans’ın imzalı çıplak fotoğrafı Terrence Higgins Trust yararına satışa çıkarılacak.

Yıllarca uluslararası alanda rugby oynayan Evans’ın spor kariyeri 2010 yılında geçirdiği ciddi boyun incinmesi sonucu sekteye uğramıştı. Evans kazanın ardından modelliğe ve oyunculuğa başladı.

Çok sayıda sanatçı eserlerini bağışladı

Terrence Higgins Trust’ın kampanyası kapsamında JK Rowling’in Harry Potter ve Lanetli Çocuk senaryo metni ile Anish Kapoor, Julian Opie, Ian Davenport ve Andrew Salgado gibi sanatçıların bağışladığı eserler de satışa çıkarıldı.

Satın alınacak çeşitli eser ve fotoğrafların yanı sıra Terrence Higgins, dileyenlere Looking dizisinin ünlü oyuncusu Russell Tovey ile bir akşam yemeğine çıkma ve Angels of America setini ziyaret etme imkanı da tanıyor.

HIV ile yaşayan kişiler için bağış toplanıyor

Her yıl başarılı kaynak geliştirme kampanyaları ile kendinden söz ettiren Terrence Higgins, geçtiğimiz yıl 135 bin pound bağış topladı. Oluşumun direktörlerinden Claire McMaster kampanya stratejilerini ve hedeflerini şöyle anlatıyor:

“Açık arttırma tartışmasız kaynak geliştirme stratejimiz açısından en önemli olay. Her yıl yapılan bu etkinlik çok sayıda sanatçıyı ve ünlüleri ağırlamasının yanı sıra HIV ile yaşayan kişiler için ciddi miktarda bağış toplamamızı da sağlıyor.”

Açık arttırma 11 Nisan’da yapılacak. Bazı ürünlerin internet üzerinden de satışı olacak.


Etiketler: insan hakları, sağlık
İstihdam