28/02/2019 | Yazar: Gözde Demirbilek

“İşte Benim Stilim” programında tanınan Neslihan Doğrusöz’e yarışmacı Özden Cerrahoğlu’dan destek: “Dünyada kendin olmak en büyük başarıdır arkadaşım, her zaman yanındayım.”

“Sadece kendin olmaya odaklan Nesli” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“İşte Benim Stilim” programında tanınan Neslihan Doğrusöz’e yarışmacı Özden Cerrahoğlu’dan destek: “Dünyada kendin olmak en büyük başarıdır arkadaşım, her zaman yanındayım.”

“İşte Benim Stilim” yedinci sezon yarışmacısı Neslian Doğrusöz, geçtiğimiz günlerde Çapamag Magazin tarafından “İmaj değişikliğine gitti, artık kadından çok erkek giyim tarzını tercih ediyor ve bunu sosyal medyadan paylaşmaktan da kaçınmadı. Neslihan Doğrusöz’ün radikal değişimi akıllara Rüzgar Erkoçlar’ı getirirken henüz bıçak altına yatmadığı öğrenildi” şeklinde açıklamalarla Twitter ve İnstagram’dan hedef gösterilmişti. Çapamag, bu paylaşımlarda Neslihan Doğrusöz'ün partnerinin milli sporcu olduğu vurgusunu yaparak ismini verdi.

“Her zaman yanındayım”

“İşte Benim Stilim” ikinci ve All Star sezonu yarışmacısı Özden Cerrahoğlu, İnstagram’dan Neslihan Doğrusöz ile fotoğraflarını “Çok konuşacaklar çok da boş konuşacaklar” diyerek yayınladı ve arkadaşına destek oldu:

“İnsan ruhunun cinsel kimliği yoktur. Ruh hem erkek hem de kadın bedenine girebilir. Bu yüzden cinsel kimliği olmayan bir bedenin ruhu ile en yüksek derecede uyum içerisinde olduğuna inanıyorum. Cinsiyetleri değil insanların ruhlarını, bana sımsıcak bakışlarını ve bana sarılmalarını seviyorum. Neslim çok konuşacaklar en çok da boş konuşanlar olacak. Senin ne kadar güzel, merhametli, yardımsever bir kalbin olduğunu bilmeyen kimseler olacak bunlarda; simsiyah kalpli, bencil olanlar. Sadece kendin olmaya odaklan ve hepsini sal lütfen. Seni sürekli başka biri yapmaya çalışan bu dünyada kendin olmak en büyük başarıdır arkadaşım. Her zaman yanındayım/yanındayız. Love you.”

Neslihan Doğrusöz, Özden Cerrahoğlu’nun bu paylaşımı altına “Çok güzelsin be. Teşekkürler güzelliğin ve samimiyetli görüşlerin için. Her zaman yanındayım ben de kardeşim” yazdı. Özden Cerrahoğlu’nun paylaşımı 5600’ün üzerinde beğeni 300’ün üzerinde yorum aldı.


Etiketler: yaşam
İstihdam