30/03/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Sunucu Seda Akgül, Selin Ciğerci’nin evlilik haberini yorumlarken “Ameliyatla kadın olan” ifadesini gülerek okudu ve “Ameliyat da olmadım ben niye hâlâ bekarım” dedi.

Selin Ciğerci: Bir kadın olarak size destek olmak isterdim Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sunucu Seda Akgül, Selin Ciğerci’nin evlilik haberini yorumlarken “Ameliyatla kadın olan” ifadesini gülerek okudu ve “Ameliyat da olmadım ben niye hâlâ bekarım” dedi.

Sunucu Seda Akgül, TV8’de yayınlanan sabah programında gazete haberlerini yorumlarken transfobik ifadelerde bulundu.

Bir gazetede çıkan Selin Ciğerci’nin evlilik haberleri ekrana geldiğinde önce “Ben bu haberi nasıl vereceğim” dedi, ardından program partneri Hakan Ural’ın katılması üzerine “Ameliyatla kadın olan” ifadesini gülerek vurguladı.

“Ameliyat da olmadım ben niye hâlâ bekarım ve nişanlı değilim” ve “Ben evlenemiyorum o evleniyor” gibi ifadelerde bulunun Akgül’ün program yayınından sonra, Selin Ciğerci Instagram hesabından açıklamada bulundu.

Bir kadın olarak size destek olmak isterdim

Kırıldığını ifade eden Ciğerci, “Ben kalbimin ekmeğini yiyorum, ne oldum değil ne olacağım diyelim” dedi:

“Her sabah keyifle izlediğim programında Seda Hanım’ı çok severdim ama bu şekilde dalga geçerek benim en mutlu günüm olacak bir olayı böyle sunması beni çok derinden kırdı. Ben sosyal medyada kadınların yüreğine taht kurmuşken, asla kötü bir şey paylaşmaz güzel şeyler yapıp insanları mutlu ederken, o kadar “Evleniyorlar” haberim yapıldı, hepsini okudum mutlu oldum ama bu olmadı. Siz de şu an bi problem yaşıyorsunuz kadın olarak size destek olmak isterdim BİR KADIN OLARAK. Kendisine mesaj attım, üzüldüğümü dile getirdim, beni engelledi. Önemi yok. Çok kırıldım. Hiç haber yapmayın, konuşmayın, daha güzel. Arkadaşlar devir sosyal medya devri, lütfen dikkat edelim. Ben cinsiyet değiştirmiş olabilirim ama ben artık insanların SELİN ABLASI OLDUM.”

“Seda Hanım’ın bozulduğu taraf benim ameliyatla kadın olup evlenmemse eğer; mutluluğumla dalga geçmeyin. Umarım siz de mutlu olursunuz, evlenirsiniz, biz de tebrik ederiz. Ben kalbimin ekmeğini yiyorum, ne oldum değil ne olacağım diyelim.”


Etiketler: medya
İstihdam