17/07/2018 | Yazar: Aslı Alpar

Sinem Gedik ve İntizar’ın birlikte olduğu iddiasını “Yılın skandalı sonunda patladı” başladığıyla veren Semercioğlu dün Hürriyet’te yayınlanan köşesinde çark etti.

Semercioğlu çark etti Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sinem Gedik ve İntizar'ın birlikte olduğu iddiasını “Yılın skandalı sonunda patladı” başladığıyla veren Semercioğlu dün Hürriyet’te yayınlanan köşesinde çark etti.

Semercioğlu’nun ilk yazısının ardından beklenmeyen bir şey oldu. Hem sosyal medya hesaplarından açılan #SinemGedikveİntizarınYanındayız hashtagi hem de meslektaşları başta olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden Ceceli’ye ve Semercioğlu’na gelen eleştiriler Semercioğlu’nu geri adım atmaya mecbur bıraktı.

Sosyal medyadan ve birçok meslektaşından aldığı eleştirilerin ardından Semercioğlu “iki yetişkin kadının cinsel yönelimlerinin kimseyi ilgilendirmediğini” iddia etti.

“Gazeteci olarak…”

Semercioğlu dün yayınlanan köşesine “Ceceli olayının perde arkası” başlığını attı. Kendisini “Bu olay bir haberdir ve ben de gazeteci olarak haberi yaptım” diyerek savundu.

Ancak Semercioğlu, meslek etiğini hiçe sayarak Sinem Gedik ve İntizar’ın özel hayatını ihlal eden bir haber yaptı, Gedik ve İntizar’ı hedef gösterdi.

“Kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı…”

Semercioğlu bu yazısında “Ben bu olayda önce ve sonuna kadar küçük Arın’ı savunuyorum. Sonra İntizar’ı... Ardından da Sinem’i... Ceceli’yi hiç savunmuyorum” dedi. Yapım şirketinin İntizar’la sözleşmesini feshetmesini korkunç bulduğunu yazan Semercioğlu, Sinem Gedik bir kadınla değil de erkekle ilişki yaşasaydı yine “skandal” başlığını atacağını da çocuğun orada olduğu iddiası ile açıklamaya çalıştı.

İlk yazısında ne demişti?

Semercioğlu konuyla ilgili ilk yazısında, İntizar’la Sinem Gedik’in görüntülerinin yer aldığı iddia edilen belgelerin mahkeme dosyasına girmesiyle “skandal”ın patladığını yazmıştı.

Bu yazısında Semercioğlu, Ceceli’nin yanında yer aldığını belirten cümlelere yer vermişti. Ceceli’nin bu ihbarı ilk aldığında oğlunun annesine yakıştıramadığını ancak ikilinin görüntülerini görünce ikna olduğunu, kendisinin de gözleriyle gördüğünü iddiaların gerçek olduğunu ileri sürdü.

Semercioğlu İntizar ve Sinem Gedik’in özel hayat ihlaline hiç değinmedi ve bu ihlali “magazin bombası” olarak ifade etti.

İlgili yazılar:

“yılın skandalı” iki kadının birlikte olma ihtimali mi?

İntizar: Mustafa Ceceli suç işliyor

Köşe yazarları “yılın skandalı”nı nasıl değerlendirdi?

 


Etiketler: medya
İstihdam