07/04/2020 | Yazar: Tanju Tariz

Sirkaftan Kısalar söyleşi dizimizde Defne anlatıyor: Kolisizlik canımı yakıyor. Kurudum.

Sirkaftan Kısalar: Defne’yle Biliyorsun! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

İkinci konuğumuz Defne Güzel. Kendisi aslında konuk sayılmaz. Buraların ev sahibesi olabilir de anası Yıldoz Dar ne tahtını ne bahtını yapıyor. Kızım diye söylemiyorum. İyi bir kız oldu ama anne olmayı öğrenemedi. Ananesi Gey Köpekbalığı ile arası biraz limoni idi ondan sanırım. Neyse bu sene yılbaşında bütün buzları erittik. Ananesi buz kırıcı gibi omuz atarak diyalog kuruyor.

Defnemiz, en son mincosunu sosyal medyada paylaştı ve eminim bu söyleşiyi okuyacak 100 kişiden 200’ü hasetlendi. Bir kısmınız neden benim böyle mincom yok diye bir kısmınız da şimdiye kadar bu mincoyu nasıl kolilemedim diye. Geç değil kuzularım karantina bitsin sırayla kolilersiniz. Neyse ayol söyleşiye dönüyorum, siz de dönün!

Sirkafta kalmaktan mutlu musun?

Yirmi günden fazla oldu. En başlarda çok mutsuzdum aşkım. Çıldırıyordum. Her zaman gittiğim barları özlüyordum. Şimdilerde alıştım galiba, mecbur kabullendim. Sadece kolisizlik canımı yakıyor. Kurudum.

En özlediğin 3 şey!

İlki koli. Adam tenine dokunmayı özledim valla.

İkincisi barlarda içip dans etmek.

Üçüncüsü de LGBTİ+ etkinliklerinde arkadaşlarımla sosyalleşmek.

Sirkafta çalışmak nasıl bir duygu?

Bilmem. Renkli ofisimizi özledim. Metroya binip işe gitmeyi özledim. Ev de güzel ama bilemiyorum...

Karantina öncesinde sirkafta çalışan arkadaşlardan destek aldın mı?

Sirkafta çalışan tek arkadaşım Yıldız Tar'dı. Ondan da destek almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Haha.

sirkaftan-kisalar-defne-yle-biliyorsun-1 

Karantina öncesinden bir fotonu gönder bacım, peki bu alık fotonu neden gönderdin?

Çünkü burda güzelim aşkım haha.

sirkaftan-kisalar-defne-yle-biliyorsun-2 

Benim ve kaosjel okurları için süslen püslen, içindeki prensesi çıkart ortaya ve bizim için bir foto çek ve gönder!

Canım adam tenine dokunmayı özledim demişsin. Sana 3 hak verilseydi bu karantina günlerinde yanına kimi almak isterdin?

Aşkım şimdi kolilerimin adını burada vermeyeyim haha. Ünlü isimlerden söyleyeyim. Yanıma şu sıralar Muhteşem Yüzyıl izlediğim için Burak Özçivit'i, Mehmet Günsur'u ve Engin Öztürk'ü alırdım.

En son ne zaman bir koliden pişman oldun? Ya ben bu gereksize neden verdim dediğin koliden bahsediyorum. Ve şu an gene olsan gene verirdim dediğin kolin en son ne zamandı?

Ay çok komik iki sorunun cevabı da aynı. Bundan bir ay önce bir çocukla kolileştim. Çocuk çok çelimsiz, parlak ve gençten bir mantiydi. Onunla birlikteyken kendimi eğreti gelin, abla falan gibi hissetmiştim. Çocuğu aslanım, yiğidim diye aldım yatağa. Koliden sonra bir tuhaf hissettim. Bir gereksiz geldi bana fakat şu karantina günlerinde çocukla kendi kendime yaşadığım fanteziyi düşünür oldum. Haha yine verirdim ona.

Seni herkes pek bi beğeniyor, seviyor neden aşkım? Herkese boncuk mu dağıtıyorsun?

Aşkım ben eskiden pek bir soğuk nevaleydim. LGBTİ+ hareketinin içinde ısındım insanlara. Çok orta yolcu bir lubunya oldum ben haha. O yüzden galiba.

Defne Güzel bir şarkı olsaydı ne olurdu?

Sen de benim kadar gerçekleri biliyorsun aşkım. O yüzden Defne şu sıralar Sezen Aksu'dan "Biliyorsun".

Üç kişiye sorduk:

Yıldız Tar: Hadise’den Prenses. “İstersen bana ukala mukala de/El üstünde tutulmazsam, hep el kalırım”

Semih Özkarakaş: Ayyy son zamanlarda evde azdı diye sanırım, sürekli Gülşen Hisset Beni Teninde olabilir. Şarkıdaki gibi bir karantina yaşıyor

Seçin Tuncel: Nükhet Duru Mahmure

Tanju Tar’iz olarak ben hep Defne’nin arzuladığı erkeklerle ağız dolusu bi aşk yaşadığını düşünüyorum ve bu şarkıyı söylerken onu hayal ediyorum: “Seni yerler”. Biz de nasipleniriz belki enişteden.

Defne seni sevmeyen ölsün! Bu arada kızımızın çok güzel bir söyleşi dizisi var. Mutlaka okuyun. Az bir şey öğrenirsiniz ezikler! (Yıldız kız buraya linki koy) Aferin Yıldız sana da güzel bir kızın olmuş. Mincona sağlık!


Etiketler: yaşam, cinsellik
İstihdam