11/04/2020 | Yazar: Tanju Tariz

Sirkaftan Kısalar’da Mahmut anlatıyor: Karantinanın hiç iyi yanı yok değil elbette. Bir sürü date planı yapıldı, galerimdeki hem kendime hem de başkalarına ait nudelar çeşitlendi.

Sirkaftan Kısalar: Mahmut’la EL-bette! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Mahmutcum karantina günlerinde kaosjel okulu p’ler ve ap’ler ile dayanışmak için nudesini göndermiş. Pek tabi ki cüppeli nude’nü gerçekten yayınlamak isterdik ama malum kaosgl.org yayın ilkeleri ve genel ahlak salgını pardon o salgın değildi abluka idi, o karın ağrısından yayınlayamıyoruz.

Mahmut yasakları delmek istediğini söylüyor. Bence insta’dan yürüyün, peşine düşün.

Sirkafta kalmaktan mutlu musun?

İlk üç gün güzeldi diyenlerden dahi değilim. Bir şeylerin bana yasak olmasından nefret ederim, o yasağı delmek için elimden geleni yaparım normalde. Ama bu sefer bunu yapamıyorum. Her gün “inanamıyorum bunların yaşandığına” diye söyleniyorum birkaç kez. Fakat yine de ne kadar acı olursa olsun her tecrübenin bana bir şeyler kattığına inandım şimdiye kadar. Şüphesiz bu sürecin de getirdikleri, götürdükleri, yaşattıkları olacak. Ve biz lubunyalar bu “yasak”la da baş etmesini bileceğiz ve güçlenerek çıkacağız.

Karantinanın hiç iyi yanı yok değil elbette. Bir sürü date planı yapıldı, galerimdeki hem kendime hem de başkalarına ait nudelar çeşitlendi (benimkilere ulaşmak isteyenler için şuraya bir yere instagram adresimi ekleyelim lütfen). Alnında #SadeceReelOlanlar yazan ben, sanalcı olabileceğimi de gördüm.

En özlediğin 3 şey?

Arayan arkadaşlarım düz bir şekilde nasılsın demek yerine “kaç gündür kolileşmiyorsun? İyisindir umarım” diye halimi hatırımı soruyor genelde. İnsanlara temas etmeyi, kolileşmeyi özledim. Karantinadan sonra görüştüğüm ilk birkaç insanı bayağı yoracağım sanırım :) Bunun dışında İzmir’deyken İzmir’i özleyeceğim hiç aklıma gelmezdi. Günlerdir denizi görmedim. Deniz kenarında uzun yürüyüşler yapmak, yorulunca oturup bir şeyler yazmak bana çok iyi gelir. Şimdi ise bunun yerini dolduracak şeyler arayışındayım. Son olarak koşturmayı özledim. Günlük programlarımı saat saat yapmayı, o programın dolu dolu olmasını özledim.

Sirkafta çalışmak nasıl bir duygu?

Ben evde çalışamayıp mutlaka bir ofise, cafeye veya kütüphaneye ihtiyaç duyanlardanım. Yarım saat bir şeylere bakıyorsam evde 3 tur atıp öyle bilgisayarın başına geliyorum. Ancak evden çalışabilecek şansa (hatta konfora) sahip olduğum için de mutluyum, buna nankörlük etmeyim.

Karantina öncesinde sirkafta çalışan arkadaşlardan destek aldın mı?

Açıkçası Sirkaftan Kısalar dizisinin ilkini okuduğumda ancak akıl edebildim bunu. Öyle birini düşündüm ama bulamadım. Onun yerine şu an benim gibi karantinada olan arkadaşlarımı ne yapıyorsunuz evde diye darlıyorum, öğrendiklerimi kendime uyarlıyorum.

sirkaftan-kisalar-mahmut-la-el-bette-1 

Karantina öncesinden bir fotonu gönder bacım, peki bu alık fotonu neden gönderdin?

Son 1,5 yılda başıma gelen en güzel şeylerden biri olan İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi’nde çoook sevdiğim bir arkadaşım çekti bu fotoğrafı. Bol kahkahalı günlerimize özlem içerir. Kür! Takım elbise sevenleri tutsun diye gönderdim tabii ki.

sirkaftan-kisalar-mahmut-la-el-bette-2 

Benim ve kaosjel okurları için süslen püslen, içindeki prensesi çıkart ortaya ve bizim için bir foto çek ve gönder! Ucuz ve basitsin ama bunu sakın unutma!

Mahmut yasakları delmeyi severim demişsin. Ben de sana yasağım biliyorsun değil mi? Güllüm bir yana, Mahmut’un kendi yasakları var mı? Ve neler bize anlatır mısın?

Bana yasak mısın? Mesajlarımızı ne çabuk unutmuşsun Tanju Tariz :D Kendime koyduğum yasaklar var. Çelişmemek için onlara ilke veya huy diyelim araştırmacı gazeteci Tanju Tariz’in merceğine yakalanmasın. Mesela ben en güvendiğim, en sevdiğim insanlara bile her şeyimi anlatmam. Ketum biriyim. Hayatımda sadece kendimin hüküm sürdüğü bir alanım olsun istiyorum sanırım. Sonra rahatsız olduğum, üzüldüğüm, haksız bulduğum bir şey varsa bunu mümkünse hemen, değilse çok yakın bir zamanda dile getirir hesaplaşırım. Bana dert olacağına onlara olsun

Mahmut tadı damağında kalan bir kolini anlatmanı istiyoruz. Ancak öyle bir anlat ki sadece o anlasın! Kendisi olduğunu!

Bu yıl “ikimizin de sevdiği bir şehirde”, iki toplantı arasında kolileştiğim biri var. Aklıma o geldi nedense. Karantinadan sonra yarım kalan şeyleri tamamlayalım aşkım.

Ya ben bununla neden kolileştim demene ne neden olabilir?

İki kelime konuşamayan, sekste bile doğru düzgün etkiye tepki veremeyen kişilerle kolileşince bunu derim. Neyse ki pek az böyle kolilerimin sayısı

Karantina sonrasında ilk koline neler vaad ediyorsun, onu yormak dışında? Çünkü camış gibi yatarak, hiçbir şey yapmayarak da yorabilirsin?

Koli dışında hiçbir şey sormayacaksın değil mi? Ama ben kaşındım kabul ediyorum. Türkiye’nin adalete olan açlığı ile aynı düzeye gelen libidomu karşılayacak kendisi. Azıcık hayır işlesin, madilikten korur. 

Son olarak herkes elindekinin kıymetini bilmeli mi?

Burada kesin bir madilik var bana fakat anlamadım. Sahip olduklarımızın ve başımıza gelmeyenlerin kıymetini bilmek gerek. Ama ben biliyor muyum? Asla. Kafası kaybettikten sonra geliyor bana hep :))

Ve Mahmut bir şarkı olsa ne olurdu?

“En büyük acılar unutuluyorsa neden korkulur hayatta, söyleyin bana” diyen Candan Erçetin-Elbette olurdu

Özgür Gür: Özkür Kür'den kendisine 7 kocalı Hürmüz şarkısını yakıştırdım. Şarkıyı 777 kocalı, kolili olarak da değiştirebiliriz malum kendisi doymamakta, hepimizin Hornet gelen kutusunu aşındırmakta!!!

Gözde Demirbilek: Gülben Ergen - Uçacaksın (Şarkının "kalbim" olan yerlerini neyle değiştireceğinizi biliyosunuz)

Okan: Mahmut a anca böyle bir şarkı söylenir zaten: BROOKE CANDY - I WANNA FUCK RIGHT NOW (OFFICIAL VIDEO)


Etiketler: yaşam, cinsellik
İstihdam