17/04/2020 | Yazar: Tanju Tariz

Sirkaftan Kısalar’da Özkür Kür anlatıyor: Titalar fora, similyalar meydanda… Sonra bir saat cici naşlatma molası. Hele bir de toplantı olunca, zor zor…

Sirkaftan Kısalar: Özkür’le küraj saatine hoşgeldiniz Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Özkür Kür’le yaptığım söyleşi beni en çok hüzünlendiren söyleşilerden biri oldu. Darmış da kürdan similya istiyormuş… Mincoma anlat sen onu! Bir de Yıldız Tar’a meydan okuyor! Küraj konusunda master yapacağını biliyorduk ama sanırım doktorasını basitlik, ucuzluk ve avamlık üzerine yapacak…

Sirkafta kalmaktan mutlu musun?

E karantinada bir kocamız yok ki mutlu olalım… Ünikürü, kaosjeli esefle kınıyorum karantina başlamadan böyle bir hizmet sağlamadıkları için! İşte neymiş tinder passport çıkmışmış, anacım neyleyim allaan 100000 km ötedeki herifini gelip bir süpet alıkamayacaksak.

Bir de otur düşün düşün kukumav kuşu gibi yok milyon yıl önce şöyle mutluymuşum niye böyle yapmışım ki… Alık alık düşünmeden yaşamayı, gecemi gündüzümü sokaklarda yitirmeyi özledim vallahi.

En özlediğin 3 şey!

Ben tabi politik bir gacıyım, şimdi Onur Yürüyüşü var 1 Mayıs var Devrim Yürüyüşü var… Napacağımı şaşırdım balkondan çıkıp “Nerdesin Aşkım!” dememek için kendimi zor tutuyorum vallahi.

Sirkafta çalışmak nasıl bir duygu?

O kadar ağladım ama tabi dediklerime de inanmayın malum adım çıkmış özkür kür’e. Şöyle uzunlamasına bir tatil yaptım aslında, yattım, yedim, içtim. Şimdi de koltuktan götümü kaldırıp çalışmak gerekiyor. Çalışmaya çalışılıyor da hoop bir bakıyorsun bildirim gelmiş fotoğrafla.

Karantina nasıl gidiyor?

Titalar fora, similyalar meydanda… Sonra bir saat cici naşlatma molası. Hele bir de toplantı olunca, zor zor…

Karantina öncesinde sirkafta çalışan arkadaşlardan destek aldın mı?

Hepsi birbirinden kudurmuş Tanju ablam. Hepsi her an cam açsana diyor. Bir de böyle sabah kalkıyorlar yok kahvemi içtim yok yogamı yaptım. Gacılara bak normalde sabah akşam götü yan devirip yatarlar, şimdi hepsinde bir sidik yarışı!

sirkaftan-kisalar-ozkur-le-kuraj-saatine-hosgeldiniz-1 

Karantina öncesinden bir fotonu gönder bacım, peki bu alık fotonu neden gönderdin?  

Kaosjelde pişer bize de düşer artık, bir hayrın dokunsun artık hep kendine çalışma.

(Not: bu fotoğraflı tinder, hornet, planetromeo, grindr ve artık ne bulursan hepsindeki profil orjinal özkürkür’e aittir, çekinmeyiniz.)

sirkaftan-kisalar-ozkur-le-kuraj-saatine-hosgeldiniz-2 

“Benim ve kaosjel okurları için süslen püslen, içindeki prensesi çıkart ortaya ve bizim için bir foto çek ve gönder!” demiştim, söyle kafanı arkaya doğru yaslayıp gerilerek çekildiğin için aceba cici naşlatırken mi çekildin diye düşünmeden edemedim…

 

Tatlım cici naşlatma arası 1 saat demişsin gerçekten eline koluna sağlık napıyosun 1 saat? Giriş gelişme ve sonuç bölümlerinden mi oluşuyor?

Aşkım emek isteyen iş sonuçta. Öyle iki salladın mı olmuyor ki! Bunun araştırması var, twitter’da #törkişgeyporno aramasıyla scroll down yapması var. (İyi bilirsin tabi ablam, artık nasıl aranıyorsan hashtag’te 10 tweetten biri senin diyorlar.)

ÜniKür karantina sonrasında tatü (hamam) partisi verecek diyorlar. Doğru mu? Sen hamama gelmeyeceksen ben de 34 arkadaşımla gelmek istiyorum.

Ay valla nasıl bildin!

ÜniKür yüksek hamam şurasına danıştım. Senin geleceğini duyunca heyecanlandılar (artık tanju tariz balamozuna bu ne heyecansa…) ve dediler ki:

“Sadece hamam partisi değil (buraya göz kırpmalı işaret)” ÜniKür’ün kürcülerinden Mertkan’dan da bol masaj hizmeti varmış e tabi ama bilmiyorlar ki. Bense pes ettim, tüm lübunya dünyasını aldın doymadın!

Özgür zırıl olmasa ne olurdu?

Zırıl olmasa özkür kür nasıl olsun… Onur Yürüyüşü’nde bile ODTÜ’nün madi aktivisti pararonlara yasa diyor aman efenim hukuk diyor. Özkür kür çıkmış “legeebeetiartığğlar varlaaaaar oturuyorlaaar” diyor, düşün yani.

LGBTİ+ hareketinde madi kolisinden korktuğun 3 isim?

Aaa üstüme iyilik sağlık kimden korkacakmışım be, aklın sıra beni madiliklerin ortasına atacaksın değil mi tanju tariz, yemezler!!

Özgür Kür’ün kür atmadığı 3 kişi!

Aşkım benim adım kür. Ne demek kür atmadığın? (Bilenler de konuşmazlar, deneme boşuna. Hiç işe yaramaz taktiklerin) Duygusal bir top olarak aşık olduklarıma da kür atmadım da bak ne oldu karantinada kocamla evlenip kaçmak varken oturdum söyleşi yapıyorum…

Kafanı dazlatıp Alice Harikalar Diyarı’ndaki yumurtalara benzemeye çalıştığın doğru mu?

Sakın ola ki kel halimi ortaya çıkarma iki koli kısmeti gelecek diye yazdık şunu, o da uçup gitmesin. Hem Johnny Sins gibi olmuşsun aşkım diyenler var!

Bir de zoraki aktif olduğunu söylemiştin. Gerçekten pasif olmak istiyorsun ama olamıyor musun? Seni itinayla kolileyecek birilerini bulabiliriz. Olmazsa aramızda belde toplayıp profesyonel destek alabiliriz?

Nerede demişim! Ben ruhen her şeyim, a’sı p’si ap’si more a’sı more p’si full artı fullü full eksi fullü ama işte gel gör ki benim gibi prensesin nazını çekecek adonisli, boylu poslu, kürdanlar kürdanı bir laço kırk yılda bir görülüyor vallahi.  ÜniKür ve Kaosjel madem karantina kocası bulmadılar bari bunda işe yarasınlar. Yoksa vallahi karantina biter bitmez kapılarında eyleme başlayacağım!

En son girdiğin orjide herkesi hardalladığın doğru mu?

Nerede varmış orjiiii de hardallayayım... Orjim de kür aşkım, bağırıp duruyoruz partilerde millet kafaları iyi deyip, kürcü deyip gelmiyor vallahi…

Bir similyaya saniyede kaç dil darbesi atıyorsun? Son sorumuz. Senden gelecek yanıtlara göre tekrardan değerlendireceğiz.

ODTÜ Onur Yürüyüşü’ne saldıran polisin gaz silahı gibiyim maşallah tak tak tak sayamazsın bile! (Potansiyel adaylarıma duyurulur)

Sen bir Hint filmi olsan hangisi olurdun?

Gelmiş Hint filmi diyor. Hangi Avrupa bağımsız sinema filmi desen şaşardım zaten. Cahilliğimi gizleyemem sanırım açtım baktım benden hangisi çıkar diye:

Jodhaa Akbar olurmuşum herhalde, Osmanlı’da da doğsam Hürrem Sultan olurdum vallahi!

Peki şarkı! Sen hangi şarkı olurdun?

Abba’dan Fernando.

Şarkıya bak özgürlük için savaşıyorlar. Yıldızlar parlarken gökyüzünün altında sevişiyorlar! (Koli kısmını ben ekliyor, hayal ediyor olabilirim) Korkmuştum ama bir daha olsa bir daha yaparım diyor…

Söyleşide içimize sinmeyen bir şeyler oldu… O yüzden bir bilene sormak istedik:

Mahmut’a sorduk bir avukat olarak yalan söyleyemeyeceğini biliyoruz, mincoma güvendiğim kadar güveniyorum kendisine (şu hayatta mincom için yaşıyorum Mahmut kıymetini bil) Özkür Kür’ü nasıl bilirsin?

Mahmut: Beni bana değil, bir de kolilerime sor demişler. 17 Nisan'da (manidar bir tarih) Özgür'ün küründen zedelenenler dayanışma ağı kuruluyormuş. Whatsapp grubundan konuşalım demişler ama bir grup sığmamış, şimdi ikincisi açılıyormuş. Hukuki meseleleri danışmak için geldiler bana, o nedenle biliyorum yani

Yıldız Tar, Özkür Kür Hürrem ben olurdum diyor söyleşide sen ne diyorsun? Gerçekten Hürrem Özkür olabilir mi?

Yıldız Tar: Bilenler bilir, Özkür’ü çok severim. Zeki Müren’den ilhamla kendisine “Sanrılarda Yaşıyorum” şarkısını yolluyorum çünkü sanrılar aleminde yaşamak kavramına yeni bir soluk ve de dokunuş getirdi kendisi. Kıyamisu aşko ya kendini Hürrem mi sanıyorsun sen? Nigar kalfa bile olamaz! Bir kere Hürrem olabilmek için işve, naz, cilve gerekir. Özkür’e cilve yap dendiğinde boynunu eğiyor sadece. Hürrem zekidir, entrikacıdır. Özkürcüğümün yapabildiği tek entrika istediği pizza siparişi verdirtebilmek. Onun dışında kendisinin zekası bizim göremediğimiz yerlerde çalışıyor sanırım. Zira kaç yıldır tanırım, öyle bir ışık göremedim. İnsanın rol modellerinin olması güzel ama dost acı söyler. Özkürcüm sen Hürrem’i bırak, ebe hatun filan ol. Zira sen güllüm yapmaya çalıştığında ben doğum sancıları çekiyorum. Bu yeteneğini iyi bir yerde kullanmış olursun ciğerparem.

Avukatı Mahmut vasıtasıyla bize ulaşan Küraj’ın kolisi: Koli vermeyi bilmez her yeri hardallar, kolilemeyi de bilmez, mincoya bir dil atayım demez, lapış alıkmanın anlamını bilmiyor bir de…

Özgür Kür için 2 şarkı. 3 şarkı için çok uğraştık ama bulamadık…

Tanju Tariz: Hiçbir başkasına sorma gereği duymuyorum bu söyleşinin bana hissettirdiği tek bir şarkı var: Nurhan Damcıoğlu, Yangın Var

Mahmut: Şimdi hangisi bilemedim ama aynı melodi ve tek bir nakaratla sürekli başa saran şarkılardan biri olurdu. Dur dur buldum, Ahahahah Katina olabilir. Tekdüze ama keyifli Özkür Kür’aj gibi…  Huysuz Virjin-Katina-1968,

Editör notu: İyi ki doğdun Özkürüm.


Etiketler: yaşam, cinsellik
nefret