22/04/2020 | Yazar: Tanju Tariz

Sirkaftan Kısalar’da Zahter anlatıyor: Genelde büyü yaptığım zannediliyor ama laçolar bana kendi rızalarıyla âşık oluyorlar.

Sirkaftan Kısalar: Zahter’le zılgıtlı cicilikler Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Zahter bir İzmir lubunyası ama sanki Ortadoğu, balkonlar ve Kafkasya karması gibi! Hiç sıkılmadan saatlerce güllüm alıkabilirsiniz ama o sizden sıkılabilir ve her an “hadi naş” deyip kaçabilir. Lubun masallarını dinleyin. Keşke bunları hep yazsa da dönüp dönüp okusan dediğim but sugar kız kardeşim. Benden birkaç yaş büyük olabilir madi lubunya hiç göstermiyor. Ama birkaç kere minco daraltma ameliyatı olmuş. Öyle söyledi Nutella. Onun yalancısıyım…

Sirkafta kalmaktan mutlu musun?

Sirkafta kalmaktan bir nebze mutluyum. Nedeni; okuyamadığım kitapları okuyabiliyorum, evime ve kendime vakit ayırıyorum. Kendimi dinlemeyi öğrendim bu süreçte ama tabii arkadaşsız, flörtsüz hiç çekilmiyor...

En özlediğin 3 şey!

En özlediğim 3 şey; Tyke Vegan Cafe de gullüm, Genç LGBTİ+ Derneğinin gönüllü toplantıları ve partiler.  - siyasi değil -

Sirkafta çalışmak nasıl bir duygu?

Sirkafta ev lubunyasıyım. Sabah kahvaltıdan sonra ortalığı toparlarım, çamaşır suyu, dezenfektan ile her yer güzelce silinir, yemeği yaparım. Kahvemi yaptıktan sonra kitabımı okuyup günlük kültür - fizik egzersizleri yaparım. Evde kala kala göbeğim çıktı anam.

Karantina öncesinde sirkafta çalışan arkadaşlardan destek aldın mı?

Karantina sürecinde arkadaşlarımla sanki bi kopukluk oldu gibi geldi bana. Açıkçası bu beni çok yaraladı, yaralıyor da!

sirkaftan-kisalar-zahter-le-zilgitli-cicilikler-1 

Karantina öncesinden bir fotonu gönder bacım, peki bu alık fotonu neden gönderdin?

sirkaftan-kisalar-zahter-le-zilgitli-cicilikler-2 

Benim ve kaosjel okurları için süslen püslen, içindeki prensesi çıkart ortaya ve bizim için bir foto çek ve gönder!

Ucuz ve basitlik sana ne ifade ediyor? Bize açıklar mısın?

Ucuz ve basitlik bende kıskançlığı, acizliği, sıradanlığı ifade etmekte gülüm. Malum çekemeyenlerimiz çok örnek Terfler.

Zahter için ideal laço nedir? En ince (but seviyorsan en but ayrıntısına kadar) ayrıntısına kadar anlatır mısın?

Zahter için ideal laço modeli Doğulu olmasıdır. Hafif alfa olmalı ama bunun yanı sıra kültür - sanattan, spordan (futbol hariç) sohbet edebilmeli. Ayrıca düzseksten de kaçınmalı benim için butlar butu laço modeli budur.

Senin beğendiğin laçoya lubun büyüsü yaptığın ve kendine aşık ettiğin söyleniyor doğru mu? Kaç yuva yıktın annem? Benim yuvamı yıkma olur mu?

Hakkımda o kadar çok şey söyleniyor ki gülüm ben bile takip edemez oldum. Genelde büyü yaptığım zannediliyor ama laçolar bana kendi rızalarıyla âşık oluyorlar. Hamaratlığım, hoş sohbetin ve kavrulmuş soğan ve kekik kokumdan fazlasıyla haz almaktalarmış. Yuva yıkmam, yıkanla da muhatap olmam asla. Dnsnannsns Kutsal Bakire ırak etsin böyle şeylerden beni. Aah Ave Maria

Karantina günlerinde evde yalnız kalan lubunyalar için minnak bir hikaye yazsan! Neler olurdu hikâyede?

Hikâyeden ziyade masal yazıyorum ben. Şu anda bilgisayarım olmadığı için bi şeyler yazamamaktayım. Bu durum beni fazlasıyla çok üzmekte. Kaos GL’nin kullanmadığı depoya kaldırdığı hiç bilgisayar yok mu? Veya bunu okuyan lubunyalar dayanışma gösterse bana 2. el 3. el demeden bi bilgisayar mı hediye etseler? Aaah neyse şu Covid-19 (Quzilqurt olsun) sürecinde aklımda bi kurgu var. Lubunyaların o kadar hoşuna gider ki aslında but gullümlü, but sugar bi kurgu var ama imkânsızlıklardan yazamıyorum. Buradan da tüm lubunya cemiyetine sesleniyorum bana hikâyelerini anlatmak isteyenlerle bir masal serisi hazırlayabilirim diye düşünmekteyim. But güzel olur bu olaaaay.

Son bir soru gruba halay çekerek girdiğin söyleniyor doğru mu?

Aşkım boşalırken de zılgıt çekiyorum.

Zahter bir şarkı olsaydı ne olurdu diye sordum, Zahter Çalma listesi hazırladı!

Bu çok değişiklik gösterebilir. Ama ilk 5 i açıklayayım

1.Fairuz - Sa’altak Habibi

2. Ermeni halk ezgisi - Gulo yamano

3. Aynur Doğan - Keçe Kurdan

4. Madonna - Vogue

5. Omar Souleyman - Nahy


Etiketler: yaşam, cinsellik
İstihdam