20/05/2019 | Yazar: Kaos GL

SPoD, 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Gün’ü “Tek bir gün bize yetmez!” diyerek bütün bir haftaya yaydı. İşte etkinlikler:

SPoD: “Homofobi, Bifobi ve Transfobiye Karşı #Biriz!” Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD, 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Gün’ü “Tek bir gün bize yetmez!” diyerek bütün bir haftaya yaydı. İşte etkinlikler:

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), 17 Mayıs Uluslararası Homofobi, Bifobi ve Transfobi Karşıtı Gün’ü “Tek bir gün bize yetmez!” diyerek bütün bir haftaya yaydı ve bütün LGBTİ+ları, hak savunucularını ve LGBTİ+ dostu insanları ayrımcılığa, baskı ve şiddete karşı bir arada durmaya davet etti. 

SPoD’un “Homofobi, Bifobi ve Transfobiye Karşı #Biriz!” temalı kampanyası kapsamında 25 Mayıs Cumartesi günü, Uluslararası Af Örgütü Türkiye Şubesi ile dördüncüsünü düzlenecek olan geleneksel #FobiniUçur pikniği Moda Parkı’nda gerçekleşecek. Pikniğin ardından hafta Anahit Sahne’de “Geceye #Birİz Bırak!” partisiyle kapanacak. Partinin geliri SPoD Danışma Hattı’nın sürdürülebilirliği için kullanılacak.

“En başta yaşam hakkı olmak üzere sosyal, kültürel ve ekonomik haklarının kullanılmasına izin verilmeyen, ayrımcılığa, nefret suçlarına ve şiddete maruz kalan LGBTİ+ların tüm hakları ile varoluşlarının tanındığı, eşit yurttaş olarak özgürce yaşadıkları bir ülke umuduyla 17 Mayıs Kutlu Olsun!” diyen SPoD’un kampanyasını desteklemek sosyal medyada #Biriz ve #IDAHOBIT19 etiketlerini kullanarak paylaşım yapabilirsiniz.


Etiketler: yaşam
İstihdam