10/12/2018 | Yazar: Kaos GL

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği sosyal hizmet uzmanlarına yönelik bir eğitim serisi başlatıyor.

SPoD’dan sosyal hizmet eğitimi Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği sosyal hizmet uzmanlarına yönelik bir eğitim serisi başlatıyor.

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), sosyal hizmet alanında yaptığı çalışmaları genişletmek adına sosyal hizmet uzmanlarına yönelik bir eğitim serisi başlatıyor.

5 - 6 Ocak ve 19 - 20 Ocak tarihlerinde sosyal hizmet uzmanlarına yönelik gerçekleştirecek iki ayrı eğitimde, LGBTİ+ Temel Kavramlar, cinsiyet geçiş süreci ve sosyal hizmet, açılma süreçleri, cinsel sağlık, sosyal hizmet alanlarında LGBTİ+ danışanlar ve vaka analizleri ele alınacak.

Eğitim sonrasında sınırlı sayıda kontenjan dâhilinde, uzmanların düzenli aralıklarla süpervizyon alması öngörülüyor.

Kimler başvurabilir?

İki günlük eğitimin tamamına katılım sağlayacak ve İstanbul’da ikamet eden çalışan sosyal hizmet uzmanları ve sosyal hizmet bölümünden yeni mezun olmuş kişiler bu eğitime başvuru yapabilecek.

Başvurular 15 Aralık’ta sona eriyor

Eğitime 15 Aralık Cumartesi günü saat17:00’ye kadar başvuru yapılabilir. Başvuru sonuçları, katılımcılarımıza e-mail yolu ile gönderilecek.

Eğitime katılmak için buradan kayıt formunu doldurmak gerekiyor.

Ayrıntılı eğitim programına buradan ulaşmak mümkün.


Etiketler: insan hakları, sosyal hizmet
İstihdam