27/08/2019 | Yazar: Kaos GL

SPoD LGBTİ+’nın, “birbirimizin emeklerini görüp takdir etmek” için düzenlediği Şugariyet Ödülleri’nin jürisi belli oldu.

Şugariyet Ödülleri jürisinde kimler var? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

SPoD LGBTİ+’nın, “birbirimizin emeklerini görüp takdir etmek” için düzenlediği Şugariyet Ödülleri’nin jürisi belli oldu.

Sosyal Politikalar Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), Şugariyet Ödülleri düzenliyor.

“Durup biraz da birbirimizin emeklerini görüp takdir etmeye zaman ayırmak istiyoruz” diyen dernek, LGBTİ+ Görünürlük Ödülü, Yılın But Gullümlüsü, En Yaratıcı Etkinlik, Yılın Sanat Güneşi, Yılın İlham Perisi, Lubunya Özel Ödülü ve Jüri Özel Ödülü dallarında ödüller verecek.

Ödüller, 21 Eylül’de düzenlenecek gecede sahiplerine verilecek. LGBTİ+ aktivistlerinden oluşacak jüri aday önerilerini değerlendirecek ve ardından kategorilere uygun adaylar jüri tarafından belirlenecek.

Jüride kimler var?

Şugariyet Ödülleri’nin jürisinde Aylime Aslı Demir, Gizem Derin, Hatice Amazon, Jilet Sebahat, Koray Başar, Melike Arzu Şakiroğlu ve Sedef Çakmak yer alıyor.

Adaylar belirlendikten sonra oylamaya sunulacak. Jürinin oylarının ise ek bir ağırlığı olacak. Aday önerileri ise şuradaki formdan iletilebilir.

İlgili Haber

SPoD’tan Şugariyet Ödülleri

 


Etiketler: yaşam
nefret