31/08/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

​Üniversite tercih sonuçlarının ardından ODTU LGBTİ+ Dayanışması, İTÜ Cins Arı, BÜLGBTİ+, Anadolu LGBTİ+ ve Genç LGBTİ+ yeni okul arkadaşlarına “Hoş geldin!” dedi.

Tercihler açıklandı, aramıza hoş geldin! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Üniversite tercih sonuçlarının ardından ODTU LGBTİ+ Dayanışması, İTÜ Cins Arı, BÜLGBTİ+, Anadolu LGBTİ+, DEU Eşit Şerit ve Genç LGBTİ+ yeni okul arkadaşlarına “Hoş geldin!” dedi.

2017 – 2018 eğitim öğretim yılında Yüksek Öğretim Sınavı’na giren öğrencilerin tercih sonuçları dün gece açıklandı. Ankara ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması, İstanbul Teknik Üniversitesi Cins Arı, Boğaziçi Üniversitesi LGBTİ+ Çalışmaları Kulübü, Eskişehir Anadolu LGBTİ+, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Eşit Şerit Toplumsal Cinsiyet Araştırmaları Topluluğu ve Genç LGBTİ+ Derneği, yeni dönemde aynı okulu paylaşacağı arkadaşlarına “Hoş geldin!” dedi:

ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması: “Tüm sene bekledin, emek verdin ve ODTÜ’yü kazandın! Şimdi sıra ODTÜ’de kendini bulmada. ODTÜ LGBTİ+ Dayanışması olarak yeni dönemde heyecanla aramıza katılmanızı bekliyoruz.”

İTÜ Cins Arı: “Zorlu tercih dönemini atlatmış bütün arkadaşlar, okulumuza hoş geldiniz! :) Bu yeni yıl ile birlikte, beraber gerçekleştireceğimiz bir sürü etkinlik ve paylaşımlar için biz çok heyecanlıyız, peki ya siz? Hepinizi kulübümüze bekliyoruz!”

BÜLGBTİ+: “Aramıza hoş geldin lubunya! Okulumuza yeni gelen herkesi tebrik ederiz. En kısa zamanda kulübe de bekliyoruz. :)”

Eskişehir Anadolu LGBTİ+: “Eskişehir’i kazanan bütün arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Birlikte daha güçlüyüz! Aklında bir soru varsa sormaktan çekinme.”

DEU Eşit Şerit: “Dokuz Eylül Üniversitesini kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz. Dönemin başladığı haftalar içinde yerleşkelerde açacağımız stantlarda sizlerle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyor olacağız. O günü beklemeden tanışmak isterseniz mesaj kutumuzda sizi bekliyoruz. :) Kayıt sürecinde ve üniversite hayatınızda asla yalnız değilsiniz. Dayanışmamızı ve mücadelemizi büyütmek, kampüsleri gökkuşağının tüm renkleriyle boyayabilmek umuduyla, aramıza hoş geldiniz.”

Genç LGBTİ+: “Tercih sonuçları açıklandı! İzmir’i kazanan herkesi tebrik ediyoruz. Akıllarda İzmir’e dair sorular kalmasın. Biz burada yeni üniversitelilerle dayanışmak için hazırız.”


Etiketler: insan hakları, eğitim
İstihdam