27/03/2020 | Yazar: Kaos GL

Trans İstanbul İnisiyatifi, COVID-19 salgını nedeniyle evde kalan transları, akran desteği vereceği T-Talk Whatsapp Grubu'na çağırıyor.

Trans İstanbul İnisiyatifi ,T-Talk Whatsapp Grubu'na çağırıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Trans Terapi Grubu’nda temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri kaldırmak için bir araya gelen trans aktivistlerin kurdukları Trans İstanbul İnisiyatifi, T-Talk Whatsapp Grubu'na çağırıyor.

İnisiyatif sosyal medya hesaplarında bu çağrıyı şöyle paylaştı: “COVID-19 salgını günlerinde hem evde kalıp, hem de akran desteği, bilgi ve deneyim paylaşımı imkanı bulabileceğin, T-Talk Whatsapp Grubu'muza eklenmek ister misin?

“Türkiye'nin neresinde olursanız olun, interaktif akran grubumuz aracılığıyla geçiş süreci kapsamında ve daha pek çok konuda diğer translarla sohbet etme, bilgi edinme ve elbette gullüm imkanı bulabilirsin.”

Nasıl katılabilirim?

T-Talk WhatsApp Grubu, sadece trans üyelerden oluşuyor ve sadece trans beyanı olan kişilere açık. İnisiyatif “Sosyal çevreniz, trans akran desteği edinmek konusunda yeterli değilse ve LGBTİ+ oluşumlarla ilişkilenme noktasında sıkıntılar yaşıyorsanız, belki bu interaktif grup sizin için faydalı olabilir” diyor.

Gruba dahil olmak istiyorsanız, kullandığınız ismi ve telefon numaranızı , “WhatsApp gruba katılmak istiyorum” konu başlığıyla, transterapigrubu@gmail.com adresine iletmeniz yeterli.


Etiketler: yaşam
İstihdam