08/08/2019 | Yazar: Kaos GL

Victoria’s Secret ilk trans modeli Valentina Sampaio ile çalışmaya başladı. “Trans modellerle çalışmayacağız” diyen Pazarlama Direktörü Ed Razek istifa etti.

“Trans modellerle çalışmayacağız” diyen direktör istifa etti Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

 

Victoria's Secret ilk trans modeli Valentina Sampaio ile çalışmaya başladı. “Trans modellerle çalışmayacağız” diyen Pazarlama Direktörü Ed Razek istifa etti.

Kasım ayında Victoria's Secret Pazarlama Direktörü Ed Razek’in, Vogue dergisine verdiği röportajda “Trans ve büyük beden modellerle çalışmayacağız” ifadesi sosyal medyada tepki ile karşılanmış; marka özür dilemiş ve #TransisBeautiful etiketi ile kampanya başlatmıştı.

Marka ilk trans modeli Valentina Sampaio ile çalışmaya başladı. Sampio, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Victoria’s Secret’in alt markası olan “Pink” için çekimde olduğunu duyurmuştu.

Business Insider’ın haberine göre “Trans ve büyük beden modellerle çalışmayacağız” diyen Ed Razek, markanın ilk trans modeli Valentina Sampaio’nun gündem olmasının ardından istifa etti. Şirketin genel müdürü  Leslie H. Wexner’ın marka çalışanlarına gönderdiği nota göre Razek, Ağustos ortasında emekliye ayrılmış olacak.

İlgili Haber

Trans model Bergdorf: Victoria’s Secret’ın açıklaması utanç verici!

Victoria’s Secret’ın ilk trans modeli Sampaio: Bizi izlemeye devam edin

 


Etiketler: yaşam, moda
İstihdam