20/09/2010 | Yazar: KAOS GL

Kılıç Günü dizisinin ilk bölümünde "Kızıltan ailesinin gey oğlu Barış", erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü.

Türk Televizyonlarında Bir Tabu Yıkıldı! Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı
Kılıç Günü dizisinin ilk bölümünde "Kızıltan ailesinin gey oğlu Barış", erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü. İkilinin yataktaki görüntüsü Türk televizyonları için de bir ilk oldu.
 
Gazeteciler.com'un haberine göre Osman Sınav'ın yeni dizisi "Kılıç Günü" dün akşam ATV ekranlarında yayınlanan ilk bölümüyla izleyici karşısına çıktı. Kılıç Günü'nde Türk televizyonları için bir ilk yaşandı. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği dizideki eşcinsel yatak sahnesi izleyicileri şaşırttı. 

Kılıç Günü dizisinin ilk bölümünde "Kızıltan ailesinin gey oğlu Barış", erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü. İkilinin yataktaki görüntüsü Türk televizyonları için de bir ilk oldu. Daha önce Türk dizilerinde birçok eşcinsel karakter yer almış, hatta Kanal D'nin kısa sürede yayından kalkan ve başrolünü Songül Öden’le Tardu Flordun'un paylaştığı “Mükemmel Çift” adlı sitcom’un ilk bölümünde iki erkeğin öpüşeceği açıklanmıştı. 

Tardu Flordun ile Tuğrul Tülek'in öpüşme sahnesi çekilmiş ancak oluşabilecek tepkilerden ötürü yayınlanmamıştı. Dizide eşcinsel bir karakteri canlandıran sunucu Tuğrul Tülek ise TRT Çocuk kanaldaki görevinden kovulmuştu. (Gazeteciler.com)


Etiketler: medya
İstihdam