02/05/2018 | Yazar: Gözde Demirbilek

Türkiyeli YouTuber Sadie, takipçilerine kız arkadaşı Paola ile ilişkilerini anlatıyor.

Türkiyeli lezbiyen YouTuber Sadie’nin videolarına göz attınız mı? Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Türkiyeli YouTuber Sadie, takipçilerine kız arkadaşı Paola ile ilişkilerini anlatıyor.

Kanada’da yaşayan Türkiyeli YouTuber Sadie, kız arkadaşı Paola ile ilişkilerini kameraya alıyor.

30 bini aşkın takipçisi olan Sadie’nin hikayesi Kanada’da yatılı okumaya gitmesiyle başlıyor.

“Türkiye’de insanlara lezbiyen olduğumu nasıl açıkladım?” başlıklı videosunda okul için Kanada’ya gittikten sonra bir Facebook gönderisiyle açıldığını söylüyor. Kanada’daki arkadaşlarının olumlu tepkilerinden söz eden Sadie, annesinin kabullenemediğini babasının ise onun sürekli biseksüel olduğuna inanmak istediğini söylüyor.

Duymanın görmekten daha zor olduğunu düşünen Sadie, Türkiye’de yaşarken açılmamasına sebep olarak güvensiz bir çevreyi örnek veriyor: “Eğer kırılacağınızı düşünüyorsanız, kendinizi ve duygusal benliğinizi koruyun size anlayış göstermeyeceğine emin olduğunuz insanlara açılmayın. Büyüdüğünüz yerde kimliğinizde size ait olan bir şeyin kabullenilmeyeceği düşüncesiyle zor.”

2016’nın Mart ayında YouTube’a katılan Sadie’nin videoları bugün itibariyle tam 4.513.017 kez görüntülenmiş.

İtalyan kız arkadaşı Paola ve kızı ile birlikte yaşamaya başlayan YouTuber, gittikleri tatillerden uyku öncesi sohbetlerine ilişkilerini farklı konulardan yola çıkarak kameraya alıyor ve videolarına Türkçe altyazı ekliyor.

Sadie’nin kanalına buradan ulaşabilir, videolarına göz atabilir, yorumlarla videolar hakkındaki düşüncelerinizi ona iletebilirsiniz.


Etiketler: medya
nefret