03/04/2017 | Yazar: Kaos GL

Dünyada ve Türkiye’de LGBTİ alanına fon veren, destekleyen kaynakları bir araya toplayan ‘LGBTİ+ Örgütleri İçin Fon Rehberi’ yayınlandı.

Türkiye’deki LGBTİ+ Örgütleri İçin Fon Rehberi yayınlandı Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Dünyada ve Türkiyede LGBTİ alanına fon veren, destekleyen kaynakları bir araya toplayan ‘LGBTİ+ Örgütleri İçin Fon Rehberi’ yayınlandı.

Kaos GL Derneği, “Türkiye’deki LGBTİ+ Örgütler İçin Fon Rehberi”ni yayınladı. Dünyada ve Türkiye’de LGBTİ alanına fon veren, destekleyen kaynakları bir araya toplamak için hazırlanan rehberin amacı; “değişen sivil toplum yapısı, fon öncelikleri ve kurumları listelemek ve LGBTİ hareketinin güçlenmesine, çeşitlenmesine katkıda bulunmak”.

Rehberde coğrafi önceliklerinde Türkiye bulunan, LGBTİ alanına ilgili kurumlar alfabetik olarak listeleniyor. Sürekli takip açısından bu kurumların sosyal medya hesapları ve web sitelerine yer veriliyor.

Rehberin hazırlanma sürecinde kurumlarla tek tek iletişime geçilerek, güncel başvuru yolları ve iletişim kanalları teyit edildi. Kurumların daha önce destek verdiği LGBTİ+ alanında projeler de her kurum için belirtiliyor.

Rehberin online haline ulaşmak için tıklayınız.

*Bu Fon Rehberi Sivil Düşün AB Programı kapsamında Avrupa Birliği desteği ile hazırlanmıştır. Bu rehber içeriğinin sorumluluğu tamamıyla Kaos GL’ye aittir ve AB’nin görüşlerini yansıtmamaktadır.


Etiketler: yaşam
İstihdam