24/06/2020 | Yazar: Kaos GL

Açık Radyo’da yayım yapan Türlerin Yaşam Hakkı programı Onur Haftası’nı transfeminist, vegan aktivist ve model İris Mozalar’ın katılacağı programla kutluyor.

Türlerin Yaşam Hakkı, Onur Haftası’nı kutluyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

“Gezegeni paylaştığımız canlıların özgürce yaşama haklarına dair her şey” Açık Radyo’da yayım yapan Türlerin Yaşam Hakkı programı Onur Haftası’nı transfeminist, vegan aktivist ve model İris Mozalar’ın katılacağı programla kutluyor.

Program sosyal medya hesaplarında “Herkesin LGBTİ+ Onur Haftasını kutluyoruz! Bugün (24 Haziran Çarşamba) saat 14.00’te konuğumuz transfeminist, vegan aktivist ve model İris Mozalar ile transfeminizmi, Türkiye'de trans olma deneyimini ve hak mücadelesini, veganlık ile diğer mücadele biçimlerinin kesişimlerini konuşuyoruz” diyerek duyuruldu.

Melike Dirikoç ve Işıl Karaelmas’ın birlikte hazırlayıp sunduğu Türlerin Yaşam Hakkı programının Onur Haftası özel yayınına bugün saat 14:00'’a  programını 94.9'dan ya da internet üzerinden dinleyebilirsiniz. Programın ardından yayın Türlerin Yaşam Hakkı podcast kanalına da yüklenecek.


Etiketler: kültür sanat, yaşam
nefret