28/12/2012 | Yazar: Ömer Akpınar

Barbaros Şansal’ın 28 Aralık 2012 sabahında uğradığı saldırı Twitter Türkiye’de en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Twitter’da TT: Barbaros Şansal Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Barbaros Şansal’ın 28 Aralık 2012 sabahında uğradığı saldırı Twitter Türkiye’de en çok konuşulan konulardan biri oldu. Ünlü modacı ve LGBT aktivisti Şansal’ın Taksim Ayaspaşa’da sabah 04:50’de uğradığı saldırıyı Twitter’dan duyurmasının ardından konuya ilişkin yorumlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Omurgasında hasar olduğunu kendi Twitter hesabından duyuran Şansal, saldırının politik olduğunu belirterek şöyle yazdı: “yazdıklarının ve yaptıklarının bedelini hayatınla ödeyeceksin dediler. benim ki sadece bir can, ya milyonlar ne diyecek ?”
Saldırının ardından Twitter’da yer alan bazı yorumlar şöyle:
 
Siz uyurken, ODTÜlülere terörist diyenler, tekbir sesleriyle dostumuz Barbaros Şansal’ı Taksim’de bu hale getirdiler:
 
Barbaros Şansal a yapilan saldiri devlet eliyle medyada mesrulastirilan nefret soyleminin nefret sucuna donusmesinin bir neticesidir
 
Kendisi için "Ben eşcinsel bir terzi yamağıyım" diyen BarbarosŞansal gece yarısı saldırıya uğradı
 
Barbaros Şansal’a tekbirli saldırı: Bunu ancak AK gençlik yapar
 
Barbaros Şansal’ı sevmek veya görüşlerini onaylamak zorunda değilsiniz, lakin maruz kaldığı şiddeti alkışlamak, insanlıktan çıkmak demektir.
 
Barbaros Şansal’ı döven insanlar,Topkapı sarayını konser yüzünden basmak. %50’yi temsil edenler bu insanlarmı?
 
Müslümanlık sırf tercihleri yüzünden insanları linç etmek sananlara acıyorum.Barbaros Şansal’a saldıranlar ülkemizin durumunu gösteriyo
 
Turkiye yeni bir kutuplsma oyunun icine cekiliyor!Danistay olayinin nasilbir oyun oldugunu yine biz anlamisiz!barbaros sansal olayida ornegi
 
Dilerim yüce adalet Barbaros Şansal’a yapılan insanlıkdışı saldırıyı ve destekçilerine gereken cezayı verir..
 
"’’Benden olmayan ölsün!’’ anlayışının tezahürü dün Barbaros Şansal’a dokunmuştur. İktidarın en büyük icraatı bu anlayışı egemen kılmaktır."
 
eşcinsel ve ateist oldugu için darp edilen barbaros şansal olayı bu ülkede ne kadar hasta ruhlu insanın oldugunu tekrar kanıtlamıstır.
 
Geçen yıl bugün 35 Kürt öldürüldü. Dün gece LGBT olduğu içinBarbaros Şansal dayak yedi. Bir sokak kedisi ağaca asılı bulundu.

Etiketler: medya
nefret