26/05/2020 | Yazar: Kaos GL

ÜniKuir, 3 Haziran’da online gönüllü toplantısı yapacak.

ÜniKuir gönüllülerini arıyor Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Üniversiteli Kuir ve LGBTİ+ Dayanışma Derneği (ÜniKuir), 3 Haziran’da online gönüllü toplantısı yapacak. Zoom uygulaması üzerinden yapılacak toplantıya katılmak isteyenlerin "Gönüllü Toplantısı" başlığıyla unikuir@gmail.com adresine mail atmaları gerekiyor.

ÜniKuir’in çağrısı şöyle:

“14 Şubat'ta kurulmuş Üniversiteli Kuir ve LGBTİ+ Dayanışma Derneği olarak üniversitelerin bir şekilde parçası olmuş, lgbti+fobiye ve nefrete karşı duran tüm öğrencilere, akademisyenlere, emekçilere sesleniyoruz. Gelin hep beraber üniversitelerimizdeki ayrımcılıkla, şiddetle, nefretle mücadele edelim ve özgürce nefes alabileceğimiz güvenli alanlar kuralım. ÜniKuir olarak sizleri yaşanılan ayrımcılıkları raporlamak, akademik çalışmalar yürütmek, siyasete katılım ve lobicilik yapmak, medyada sesimizi duyurmak ve söz üretmek gibi çeşitli hedeflerimizde bize katılmaya, ve birlikte, çeşitlendireceğimiz birçok alanda aktivizm yürütmeye çağırıyoruz.

“3 Haziran'da yapacağımız gönüllü toplantımız Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir. Katılmak isteyenlerin "Gönüllü Toplantısı" başlığıyla unikuir@gmail.com adresine mail atmalarını rica ediyoruz.”


Etiketler: insan hakları, yaşam, eğitim
İstihdam