09/12/2019 | Yazar: Kaos GL

Kaos GL Derneği yaptığı çalışmalar hakkında takipçilerini bilgilendirmek için Ekim Ayı Faaliyet Raporunu yayımladı.

Kaos GL Ekim etkinlikleri… Kaos GL - LGBTİ+ Haber Portalı

Kaos GL Derneği yaptığı çalışmalar hakkında üye, gönüllü ve takipçilerini bilgilendirmek amacıyla hazırladığı “Aylık Faaliyet Raporu” yayınlarına devam ediyor. Derneğin Ekim 2019 faaliyet raporunun tamamı dijital ortamda yayımlandı.

Derneğin resmî sitesinde yayımladığı Kaos GL Aylık Faaliyet Raporu Ekim bülteninden işte bazı başlıklar…

LGBTİ+ hakları, insan haklarıdır…

Muğla Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu ve Kaos GL Derneği ortaklığıyla planlanan “LGBTİ+” etkinliği, Fethiye ve Bodrum’da gerçekleşti.

Ankara Barosu LGBTİQ+ Hakları Merkezi ve Kaos GL Derneği’nin düzenlediği “LGBTİQ+’ların Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Özgürlüğü” çalıştayı Ankara Barosu Eğitim Genel Merkezi’nde yapıldı.

Kaos GL, İzmir’de, adil yargılanma ve dava gözlem çalıştayı düzenledi.

Gökkuşağı, dayanışma, birlikte mücadele…

Kaos GL Derneği’nden Aslı Alpar, Pembe Hayat LGBTİ+ Dayanışma Derneği’nin düzenlediği “Lubunyalar Karikatüre Neden İhtiyaç Duyar” atölyesinde konuştu.

Bursa Özgür Renkler Derneğinin ev sahipliğinde, Kaos GL Medya ve İletişim Program Koordinatörü Yıldız Tar’ın yürüttüğü atölyede sivil toplum örgütleri ve iletişim stratejileri konuşuldu.

Kaos GL Derneği’nin düzenlediği İnterseks Farkındalık Çalıştayı’nda “İnterseks Kişiler ve İnsan Hakları” ele alındı.

Kaos GL, Çankaya Kent Konseyinin alt kollarından olan Kadın Meclisi’nin yürütme kuruluna girdi.

Homofobi, bifobi ve transfobiye karşı şehrinizde etkinlik düzenlemek, Kaos GL’yi davet etmek isterseniz bilgi@kaosgldernegi.org adresine mail atmanız yeterli!

Danışmanlık hizmeti: danisma@kaosgl.org

Kaos GL Ekim ayında yasal haklar, sağlık, askerlik, psikososyal destek başta olmak üzere birçok alanda mülteci ve Türkiyeli LGBTİ+’lara 122 danışmanlık hizmeti sağladı.

Kaos GL Derneği, telefon ve mail yoluyla, mülteci ve Türkiyeli LGBTİ’lere sosyal danışmanlık hizmeti sağlıyor. Danışmanlık almak isteyen LGBTİ’ler Kaos GL ile danisma@kaosgl.org adresi üzerinden iletişime geçebilir.

Kaos GL araştırma ve yayınları…

Kaos GL dergisinin 168. sayısı “Gençlik” dosya konusuyla yayınlandı.

Kaos GL Derneği ve Kadir Has Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Çalışmaları Araştırma Merkezi işbirliğinde gerçekleşen Türkiye'de Özel Sektör ve Kamu Çalışanı LGBTİ+'ların Durumu Araştırması tamamlandı; rapor yayım hazırlıkları devam ediyor.

2019 Yılında İşlenmiş Homofobi ve Transfobi Temelli Nefret Suçları Araştırması’nda anketlerin doldurulması sürüyor.

Homofobik ve Transfobik Nefret Söyleminin Ekim Ayı İnternet Seyri: Gazete köşelerine sığmayan, Belediye Meclislerinden taşan ve Boğaziçi LGBTİ+ öğrencilerini hedefleyen nefret…

2018 Aylık Faaliyet Raporları ile Kaos GL Derneği Aylık Faaliyet Raporu Ekim bülteninin tamamı işte burada…

 


Etiketler: yaşam
nefret